fbpx

lanceren met ads 📈

Hoe ik in slechts 55 dagen een e-mail lijst met 2432 mensen heb opgebouwd (waarvan 691 kopers), en in dit proces ook nog eens 2651 EUR winst heb gemaakt

door “lelijke advertenties” op Facebook te plaatsen

Ik begon met een mini product van 7 EUR, een simpele betaalpagina,
en een nieuwe Facebook pagina met NUL volgers

Krijg je eerste verkopen met een super lelijke advertentie die je in 2 minuten kunt maken, en laat Facebook zorgen voor alle klanten.

Heb je nog geen e-mail lijst, of geen volgers? Geen probleem!

Je kunt je eerste producten verkopen zonder e-mail te sturen, of social media content te maken.

Facebook doet al het werk.

Het enige dat je nodig hebt is een advertentie die de aandacht pakt met de juiste INTENT, en 25 EUR per dag.

Ik laat je exact zien hoe je…

✅ Een nieuw mini product kunt maken dat een “hell yes” is voor jouw doelgroep (zodat complete vreemdelingen - met andere woorden “cold traffic” - jouw product willen kopen)

✅ 2 verschillende manieren om advertenties te lanceren om je eerste sales te maken (één van deze twee zal werken)

✅ Daadwerkelijk je advertenties opzet in Facebook, van A-Z (ik begin voor deze training weer met een heel nieuw account, en pagina van een project dat ik ook ga uitbouwen)

✅ Je doelgroep vanaf het begin goed in beeld krijgt, zodat je geen geld in de fik steekt doordat Facebook jouw advertenties aan de verkeerde mensen te laten zien

Ben je er klaar voor om jouw mini-product te lanceren en een échte business te bouwen (in plaats van een hobby te onderhouden die alleen maar geld kost?)

mitchel-hi

Hey, ik ben Mitchel... en ik...

Bouw bedrijven…

In de afgelopen 15 jaar heb ik 6 miljoenen bedrijven opgebouwd in verschillende branches zoals supplementen, gezondheid, crypto, marketing, natuursteen en op dit moment ben ik bezig met mijn 7e miljoenenbedrijf in de spiritualiteit.

Ik ben behoorlijk zeker van mijn zaak doordat ik in het verleden al meerdere successen op mijn naam heb mogen schrijven, maar dat is direct ook het enige “oneerlijke voordeel” dat ik heb.

Want.. steeds weer begin ik vanaf NUL in branches waar NIEMAND mij kent, en waar ik mijn personal brand en vertrouwen weer opnieuw op moet bouwen.

Mijn doelstelling als ik een nieuw project start is om zo snel mogelijk momentum te ervaren. Anders raak ik snel uitgekeken. Ik wil gewoon graag zo snel mogelijk weten of iets werkt.

En daarom begin ik altijd direct met… advertenties.

Mijn filosofie is…

Als je geen advertenties voor je producten kunt draaien, dan heb je geen business maar een hobby.

Facebook advertenties zijn het meest makkelijk om aan de praat te krijgen en kunnen jou honderden nieuwe klanten per maand geven, zonder dat je hier iets voor betaald.

Want de inkomsten uit je verkochte producten betalen de advertentiekosten.

Je kunt in dit proces zelfs winst maken op de eerste verkoop van mini-producten onder de €10.

In de afgelopen 55 dagen heb ik bijna 700 sales gedaan met een gemiddelde orderwaarde van €18.

Op deze verkopen heb ik een winst gemaakt van iets van 2500 EUR met een gloednieuwe business.

fb-ads-18feb
woo-18-feb

De aankomende 6 maanden wil ik de Lifetime Value (LTV) van deze klanten opschroeven naar gemiddeld 70 EUR per klant. Dit doe ik door nieuwe producten / programma's te promoten.

Op dezelfde klanten verdien ik dus aankomende 6 maanden nog eens 36.000 EUR door hen meer waarde aan te bieden.

Dit zal puur winst zijn. Ik hoef hier geen extra advertenties voor te lanceren.

En natuurlijk stoppen de advertenties hier niet. Sterker nog, ik ga ze verder opschalen en meerdere mini producten maken om grotere schaal te creëren.

Nogmaals.

Ik bouw bedrijven. Ik heb niks met hobbies.

Maar ik hou het wel graag simpel.

Als dit iets voor jou is, dan nodig ik je uit om “Lanceren met ads” te overwegen, zodat ik je kan helpen om hetzelfde te doen voor jouw business.

In deze training wil ik in detail (klik voor klik) laten zien hoe je dit kunt doen.

Op dit moment. In 2024.

Ik ben geen “guru” die je een hoop theorie voorschotelt wat in 2021 werkte. Ik doe dit elke dag.

En ik zal voor deze training een nieuwe advertentie account gebruiken, en een nieuwe Facebook pagina aanmaken voor een nieuwe website die een aanvulling is op mijn huidige business (maar andere programma’s / producten zal verkopen).

Ik documenteer dingen graag, en laat andere mensen graag meekijken, omdat ik al jaren opmerk dat ik daarmee mensen kan helpen, en het geeft me een goed gevoel.

Als dit iets is dat je aanspreekt. Schrijf je dan in:

Krijg Toegang voor een Eenmalige Betaling van Slechts €200

Krijg Binnen 2 uur het Volgende voor Elkaar via de Templates en Training uit het Programma “Lanceren met Ads”

Dit is wat er gaat gebeuren wanneer je dit toepast:

✅ Jouw mini product wordt een onweerstaanbare aanbieding

✅ Maak zonder moeite “scroll stopping” afbeeldingen

✅ Schrijf twee verschillende teksten voor je advertenties

✅ Zet je Facebook advertentie account op met een nieuwe pagina

✅ Identificeer de juiste doelgroep

✅ Begin met 25 EUR / dag, en that’s it…. Sit back and relax.

MAAK KENNIS MET:

LANCEREN MET ADS

Doorloop de exacte stappen om je eerste (en vele!) verkopen te genereren via simpele advertenties die je binnen 2 uur online zet.

lanceren-met-ads

Wat je krijgt…

✅ Een klik-voor-klik tech tutorial om jou te helpen het Facebook advertentie platform de baas te zijn en startklaar te maken.

✅ De exacte manier hoe ik ideeën krijgt voor nieuwe advertenties en hoe ik vervolgens mijn afbeeldingen maak

✅ Stap-voor-stap instructies om je eerste campagne, ad-set en advertentie klaar te zetten met alle instellingen die ik persoonlijk gebruik

✅ Fill-in-the-blank templates die je kunt gebruikt bij het schrijven van je eigen advertenties

✅ Mijn excel sheet die ik dagelijks gebruik om het overzicht te houden en uit te rekenen hoe mijn advertenties presteren

✅ En mijn strategie over hoe ik denk over de prestaties van mijn advertenties en de KPI’s die ik in de gaten hou om verschillende onderdelen te optimaliseren

En alles voor slechts €200

LET OP!

Koop dit niet als je Verslaafd Bent aan Lange Video’s & Eindeloos Nieuwe Dingen Leren

Lanceren met ads is zo ontwikkeld dat het je tijd bespaard. Het is geen uitgebreide cursus met lange video’s, een hoop theorie en huiswerk die niets bijdragen aan het opbouwen van je business.

Dit zijn stap-voor-stap praktijk video’s, gestroomlijnde instructies, dingen die NU werken, en geen enkele fluff. That’s it.

Bouw een Succesvolle Online Business met Honderden Nieuwe Klanten per Maand door Advertenties te Lanceren naar
Jouw Mini Product(en)

lanceren-met-ads

Wat je krijgt…

✅ Een klik-voor-klik tech tutorial om jou te helpen het Facebook advertentie platform de baas te zijn en startklaar te maken.

✅ De exacte manier hoe ik ideeën krijgt voor nieuwe advertenties en hoe ik vervolgens mijn afbeeldingen maak

✅ Stap-voor-stap instructies om je eerste campagne, ad-set en advertentie klaar te zetten met alle instellingen die ik persoonlijk gebruik

✅ Fill-in-the-blank templates die je kunt gebruikt bij het schrijven van je eigen advertenties

✅ Mijn excel sheet die ik dagelijks gebruik om het overzicht te houden en uit te rekenen hoe mijn advertenties presteren

✅ En mijn strategie over hoe ik denk over de prestaties van mijn advertenties en de KPI’s die ik in de gaten hou om verschillende onderdelen te optimaliseren

En alles voor slechts €200

Ik Snap Het: Dingen Kopen Online van Onbekenden Kan Wat Ongemakkelijk Voelen

ean-code-garantie (1)

Maar… ben ik daadwerkelijk een onbekende voor je?! Deze pagina is alleen voor mensen die mij al een tijdje volgen. Haha

Anyway… Als je me al een tijdje volgt, dan weet je ook dat ik niet moeilijk doe. Ik heb een 30 dagen niet goed geld terug garantie.

Als de info uit deze “Lanceren met ads” training jou niet verder helpt - om wat voor reden dan ook - stuur me dan een mailtje en ik geef je jouw investering natuurlijk 100% terug.

Ik denk echter dat het je gaat helpen. Massively! 

JIJ HEBT EEN VRAAG VOOR MIJ..?

V: Heb ik iets nodig om te verkopen, of iets van marketing ervaring?

A: Ja, je hebt een programma nodig om te verkopen. Zonder programma kun je geen advertenties draaien. Maar nee, je hebt geen advertentie ervaring nodig. Ik leg het stap voor stap uit.

V: Is er een niet goed geld terug garantie?

A: Ja! Je hebt een 30 dagen niet goed geld terug garantie. Als je niet tevreden bent over de content of de manier hoe ik dingen uitleg, of wat dan ook… dan geef ik je 100% van je geld terug. Contacteer me simpelweg via mitchel@ondernemer.nl

V: Wat is de investering?

A: Slechts eenmalig €200 EUR. Ik heb in het verleden meerdere programma's gemaakt met de meest uiteenlopende prijzen. Van een extreem goedkoop en super waardevolle community van €7, tot programma's van 997 EUR. Uiteindelijk heb ik gezien dat mensen die net iets meer betalen, ook meer met de content doen, en over het algemeen meer resultaten behalen. Ik denk dat €200 precies goed is voor de ondernemers die deze informatie nodig hebben.

V: Zijn er extra kosten?

A: Niet in dit programma of in de community. Maar de advertenties die je klaarzet (ik raad aan om met 25 EUR per dag te beginnen) komen er wel bij.

V: Kan ik ook volgende maand meedoen?

A: Wellicht niet. Ik doe deze training nu omdat ik zelf bezig ben met ads, en ik kan uitleggen hoe het NU werkt, maar mijn main business is niet het helpen van andere ondernemers met hun marketing. Hoewel ik het leuk vind, is mijn tijd gelimiteerd. Ook lanceer ik dit programma aan mijn huidige klantenbestand, en ga ik niet op zoek naar nieuwe klanten. Dit is puur om de informatie vanuit mijn praktijkervaring nu te delen.

V: Hoeveel support is er van jouw kant, Mitchel?

A: Je kunt me zonder problemen vragen stellen via de mail over deze training en die zal ik persoonlijk beantwoorden, ook kun je de vragen stellen in de Zero to Hero community als je daarin zit.

V: Wanneer krijg ik toegang?

A: De training zal in de week van 26 Februari gemaakt worden, ik moet nog wat voorbereidingen doen voor de nieuwe website die ik ga gebruiken om te adverteren. Nogmaals, ik ga dit opzetten voor weer een nieuwe website, met een nieuw account, nieuwe pixel, alles nieuw.

Bestel Nu:

Krijg toegang tot het Lanceren met Ads programma voor slechts €200

Betalen via:

badges-mollie-footer
lanceren-met-ads

Wij Helpen Online Ondernemers om door te Breken.

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, This site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.

Ik maak en kan geen garanties geven over jouw mogelijkheid om resultaten te behalen of inkomsten te genereren met mijn ideeën, informatie, tools, of strategieën. Wat ik wel kan garanderen is jouw tevredenheid binnen mijn community en het trainingsmateriaal. Ik geef een 30-dagen niet goed geld terug garantie op mijn community en programma's, dus als je niet blij bent met de kwaliteit van mijn content, vraag dan simpelweg je geld terug. Alle producten en programma's die ik aanbied zijn ter informatie en educatie. Niks op deze pagina, of op welke website dan ook van mij is een belofte of een garantie voor toekomstige inkomsten. Alle financiële voorbeelden die je op deze pagina kunt vinden, of op welke pagina dan ook van mij zijn voorbeelden van wat er mogelijk is maar zullen niet verward moeten worden met gemiddelde inkomsten, exacte inkomsten of beloftes voor toekomstige inkomsten. Gebruik altijd je gezonde verstand als het gaat om producten en programma's die te maken hebben met een verandering van leefstijl of business en financiën. Jij bent zelf verantwoordelijk voor je eigen beslissingen, acties en resultaten, en door jezelf te registreren op deze website ga je ermee akkoord om mij nooit aansprakelijk te stellen.