fbpx

Wil jij Feedback Krijgen op Jouw Online Business, en Antwoorden op al Jouw Andere Marketing Vragen?

Ik nodig je graag uit voor de wekelijkse calls op maandag binnen de Moneymaker Mastermind. Creëer samen met mij en andere online ondernemers jouw droombusiness en geef jezelf ruimte voor rust, connectie en harmonie.

Naast de wekelijkse calls, de mogelijkheid om mij naar jouw business te laten kijken, krijg je ook toegang tot updates voor mijn 25k omzet case-study plus toegang tot alle onderstaande producten.

sfs-macbook (1)

Start From Scratch - 397.00 EUR

Mijn flagship “hoe verdien ik geld online met digitale producten” programma. Ik loop je stap voor stap door mijn proces heen hoe ik van idee naar eerste verkopen ga binnen 30 dagen.

uss-bigger

Upsell Secrets - 497.00 EUR

Dit programma leert je om goed converterende upsells te schrijven in slechts enkele dagen. Een goede upsell zorgt ervoor dat je jouw business kunt opschalen en dat je meer omzet en winst maakt met dezelfde hoeveelheid verkopen. Door de juiste upsell kun je meer uitgeven aan advertenties en kun je eenvoudig marktleider worden in jouw niche.

vsl-secrets-trnas

VSL Secrets - 97.00 EUR

Wist je dat een VSL over het algemeen veel beter converteert dan een normale verkooppagina? Daarnaast converteer je met een VSL andere mensen (die liever een video presentatie kijken) dan met je salespage. Een extra VSL inzetten voor je product kan duizenden euro's extra omzet per maand opleveren, en ik laat je in dit programma zien hoe je eenvoudig binnen een dag een VSL maakt.

ecom-abundance-trans

E-commerce Abundance - 997.00 EUR

Dit is voor webshop eigenaren die hun omzet willen verdubbelen binnen 30 dagen ZONDER extra traffic te sturen.

Ik geef je 11 verschillende strategieën om in meerdere delen van je winkel je conversies te verhogen, wat samen gaat zorgen voor een verdubbeling van de conversie.

content-wealth-trans

25K Live Case Study - 700.00 EUR

Alleen mensen die Start From Scratch hebben gekocht weten van dit product. Ik ben OP DIT MOMENT bezig met mijn project (welke ik tijdens Start From Scratch heb opgestart) op te schalen naar 25k / maand. Je kunt live meekijken.