fbpx

In 5 Stappen naar
1000 Sales Per Maand

LIVE Donderdag 22 Juli 19:30 NL tijd.
Er zal geen replay komen.

Sinds eind 2020 heb ik mijn businessmodel doelbewust redelijk omgegooid.

In plaats van het verzamelen van leads, ben ik “straight for the kill” gegaan, en dus direct vanuit een Facebook advertentie voor een “kleine verkoop” gegaan.

Ik heb het over verkopen van €5 tot €27

Hierdoor heb ik duizenden kopers op mijn lijst gekregen.

Maar het beste is, dat een deel van deze kopers vervolgens een duurder product afneemt.

Voor mijn bedrijf meal.com bijvoorbeeld voeg ik PER MAAND 10.000+ EUR aan recurring inkomsten toe aan de business, wat een waarde heeft van 100.000 EUR voor het bedrijf.

Voor ondernemer maak ik dagen met 800+ EUR winst per dag op advertenties.

En ook voor bewust ouderschap werkte dit.

Achteraf gezien was dit eigenlijk altijd het businessmodel wat goed heeft gewerkt voor mij, ik had het alleen nooit echt door en er lekte veel energie en werk naar het verzamelen van (waardeloze) leads, het opzetten van automated webinar funnels etc. etc.

betalingen

Tijdens deze LIVE show,
laat ik je onder andere zien:

✅  Hoe en wat ik verkoop voor een lage prijs.

✅  De strategie die ik gebruik om met winst betalende klanten aan mijn lijst toe te voegen.

✅  De upsells en back-end offers die ik gebruik voor mijn producten

✅  Mijn manier om op te schalen met FB ads

✅  De 45 dagen blueprint om 1000 sales per maand te doen voor je eigen business

Waarschijnlijk is dit één van de eerste keren dat je mij live ziet,
dus dit is wat je kunt verwachten:

Ik ben super praktisch. En to the point.

Ik ga alleen voor de outcome. Geen theorie gezwets. Ik breek de marketing regels als het moet. En ik ben enorm transparant. Je ziet mijn data en cijfers, je hoort mijn fouten, en de valkuilen waar je in kunt stappen als je naar 1000 sales per maand wilt groeien.

Er is geen replay.

Ik ga eigenlijk NOOIT live. Dit is de eerste keer in 3 jaar dat ik een live event doe. En ik wil het ook zo behandelen. De informatie die ik deel is alleen nuttig als je op komt dagen, met volle aandacht, en actie neemt. Plus, ik zal blijven voor alle vragen, en ik wil dat jij hier onderdeel van bent.

Ben je klaar om te leren hoe ik 1000 sales per maand doe voor mijn bedrijven?