fbpx

Ik weet dat er dingen tussen kunnen komen, dat je even moet overleggen, of dat je gewoon uitstelgedrag vertoond. 

De enige manier waarop wij echter samen kunnen werken is wanneer je een "actiontaker" bent. Anders weet ik nu al dat je de instructies niet gaat opvolgen, en vervolgens dus ook geen succes gaat bereiken. Dit is de LAATSTE KANS.

Van Salaris naar Online Inkomsten

"Wat Zou Ik Doen Als Ik Helemaal Opnieuw Zou Moeten Beginnen:
Geen Geld. Geen Persoonlijke Branding. Geen Team. En Alleen Toegang tot een Laptop, Mijn Mobiele Telefoon en Mijn Ervaring...\"

Dit is exact wat ik zou doen om het allemaal weer terug te krijgen
(zelfs in een economisch moeilijke periode)

Vandaag, Begin Ik Helemaal Opnieuw…
Wil Je Samen Met Mij Meedoen?

Wat we gaan doen:

  • De aankomende 30 dagen stuur ik je een inspirerende en motiverende e-mail met een link naar pagina waar een video voor je klaarstaat en instructies voor de dag. Bekijk de video, lees, en kom in actie door je dagelijkse instructies op te volgen. Aan het einde van de 30 dagen heb jij je online business staan.

Benodigdheden:

  • Internet (snelheid niet belangrijk ik doe dit met 15 mb internet in de bergen)
  • Een mobiel, computer (laptop / desktop)
  • Geen ervaring nodig

Wat je moet weten (BELANGRIJK):

  • Je kijkt de aankomende 30 dagen over mijn schouder mee precies naar wat ik doe op een nieuwe online business op te zetten en de eerste verkopen te realieren. Denk niet dat je dezelfde resultaten gaat behalen als ik. Ik doe dit inmiddels 12 jaar. Ik heb 4 miljoenenbedrijven opgezet \"from scratch\". Maar dat gezegd hebbende, wees enthousiast over het feit dat je een skillset gaat ontwikkelen die je de rest van je leven meeneemt en je financieel vrij gaat maken. Deze skillset alleen is al iets waar veel ondernemers goed voor betalen om dit voor hen in te zetten.

Over mij:

  • Geen opleiding afgemaakt. Trotse vader van 3 jonge kinderen (5,4,2) die wij homeschoolen. Tegendraads. Bouwt op dit moment aan de grootste health applicatie ter wereld (meal.com). 4 miljoenenbedrijven opgezet. Laatste business verkocht voor 1+ miljoen in December 2019. Hoe ik dit voor elkaar heb gekregen? Met dezelfde skills die ik jou ga leren aankomende periode. De tijd dat je een opleiding nodig had om goed te verdienen is voorbij, vergeet alle excuses waarom dit niet zal werken, ga ervoor en maak deze vaardigheid jezelf eigen. De sky is the limit.

Waarom nu:

  • Voor familie, misschien heb je kinderen, maar mensen rekenen op je. Neem verantwoordelijkheid voor je situatie. Zorg voor stabiliteit. De keuzes die je hebt gemaakt in het verleden hebben je gebracht waar je nu bent. Als dit niet is waar je wilt zijn, begin met het maken van betere keuzes. Er is geen beter moment om je leven rigoureus te veranderen dan nu.

Datum:

  • Vandaag

Laatste moment om in te schrijven:

  • Wanneer de timer onderaan deze pagina op 00.00.00 staat.

De Investering:

  • €297. Dat is €9.90 per dag. Als je niet bereid bent om dat te investeren in jezelf, maar ondertussen wel zegt dat je \"alles wilt doen om succesvol te worden / een betere toekomst voor jezelf ziet\"… dan kun je beter direct stoppen. De reden dat ik je vraag een investering te doen, is omdat ik je ga leren om geld te vragen van mensen via het internet. Het zou gek zijn als de \"leraar\" dat niet zou doen. Practice what you preach.

LAATSTE KANS: Schrijf je in via onderstaande link voordat de timer op 00.00.00 komt te staan…