fbpx

Klanten in Overvloed - Als *BONUS* Bij het Legacy Pakket van IMU!

Zoals je wellicht al gezien hebt afgelopen week heeft IMU een Legacy Bundel gemaakt van hun 13 jaar aan cursusmateriaal.

Alle losse producten in deze bundel hebben bij elkaar een waarde van 19.955 EUR en worden nu verkocht voor een habbekrats.

De heren van IMU (Tonny en Martijn) gaan zich alleen nog maar focussen op hun software. En daarom deze gigantische kortingsactie.

Vorig jaar maakte ik een cursus (Klanten in Overvloed) met Martijn van IMU, en deze cursus zit NIET in de legacy deal.

Maar als je de bundel aanschaft via mijn link (deze link) dan krijg je hem automatisch in je ledenomgeving erbij.

Klanten in overvloed verkochten we vorig jaar voor 497.00 EUR, en maakt van jou een marketing maverick. Ik leg precies uit hoe ik mijn miljoenen euro's omzet heb gerealiseerd met één geoptimaliseerde verkoopvideo.

Exact deze video heb ik later ook weer gebruikt om een crypto offer naar de 60.000 EUR / maand op te schalen.

Ik geef je alle informatie die je nodig hebt voor de juiste voorbereiding (zoals bovenstaande video) ik geef je de templates voor jouw verkoopvideo (VSL), ik geef je de manier waarop je voor de video kunt adverteren. En veel meer.

En het is GRATIS... Als je de legacy deal aanschaft via deze link.