fbpx

Maak E-mail het Meest Winstgevende Onderdeel In Jouw Online Business

Schrijf E-Mails Binnen 20 Minuten die Zorgen Voor Meer Inkomsten door het Gebruik van Bewezen Frameworks en Formules

Wat leer je van het schrijven, versturen en testen van honderden e-mails over de afgelopen 10 jaar naar honderd duizenden subscribers?

Ik kan je zeggen… VEEL.

En dat is wat ik vandaag met je wil delen. Wat ik heb gedaan is in feite 10 jaar full-time e-mails schrijven (afgelopen jaren heb ik in mijn Foodie business bijna dagelijks e-mail gestuurd) en mijn leermomenten gestopt in een 4-weekse spoedcursus.

Als er één ding is wat klanten mij afgelopen jaren hebben gevraagd is het wel hoe ik toch altijd weer met winstgevende e-mails op de proppen kom.

ems-mollie

Waarom Ik Mijn Copywriting Skills Moest "Overdragen" en Hoe Jij Hiervan Kunt Profiteren

Aangezien e-mail marketing binnen Foodie (het bedrijf wat ik vorig jaar verkocht voor 7-figures) de belangrijkste driver van omzet was, was één van de voorwaarden dat ik deze kennis over zou dragen aan de nieuwe copywriter.

Hoewel ik nog betrokken was bij het bedrijf tot 1 juli 2020 heb ik sinds begin 2020 nauwelijks e-mails geschreven, en alleen tips & tricks gegeven.

De nieuwe copywriter heeft in de eerste 7 maanden van 2020 bijna 500.000 EUR omzet gedaan via mijn e-mail formules en frameworks.

De e-mails die hij heeft verstuurd hebben 32.000 unieke link clicks gegenereerd met een conversie van 22% op deze clicks.

Dus dit werkt.

Ook als je geen Mitchel heet.

Ik focus me (zoals met al mijn producten) alleen op de dingen / e-mails die er écht toe doen. Dat wil zeggen dat je niet hoeft te zoeken tussen alle onzin om uit te vinden wat wel en niet werkt.

Ik heb al het werk voor je gedaan en weet PRECIES welke e-mails geld in het laatje brengen en hoe je ze schrijft in 10 tot 20 minuten.

Het schrijven van e-mails die sales genereren is één van de meest belangrijke skills die je jezelf eigen kunt maken als je een business hebt (of werkt als freelancer). Maar weinig mensen zie ik het op de juiste manier doen.

Mensen denken dat het uren duurt om emails te schrijven, dat het state-of-the-art moet zijn en waardevol moet zijn boordevol “content”.

Het goede nieuws… Niks van dat is waar. Ook jij kan emails schrijven en omzet binnen harken in 20 minuten… of minder.

Het enige wat je onder de knie moet krijgen zijn een paar simpele principes. Deze principes gebruik je vervolgens in een bewezen framework of formule om zodoende winstgevende emails te schrijven op commando.

Je hoeft niet te wachten op inspiratie.

Wellicht vraag je je af hoe je deze principes, formules en frameworks kunt leren en hoe je de email geheimen die ik afgelopen jaren heb ontdekt kunt swipen voor je eigen business…

Heel simpel. Ik heb alles wat ik afgelopen 10+ jaar geleerd heb over email copywriting en alle kennis die ik opgedaan heb tijdens het versturen van duizenden emails samengevoegd in een 4 weekse spoedcursus met de naam "E-mail Secrets".

E-mail Secrets (EMS) is dé Oplossing om Snel (Extra) Omzet te Genereren in zo Min Mogelijk Tijd

Je kunt toegang krijgen tot lijsten van 50.000 - 100.000 subscribers, hun honderden emails sturen over 10 jaar tijd, honderden split-tests doen voor de beste titels, alle e-mails in spread sheets bewaren en hun open-rates, CTR’s vergelijken en hier uiteindelijk conclusies uit trekken om dit vervolgens in formules / frameworks te gieten …

OF je kunt deelnemen aan dit programma en je leert dit allemaal in slechts 4 weken, TERWIJL ik je bij de hand neem door het proces en jij je eigen autoresponder opbouwt, EN je de bewezen formules en frameworks krijgt om winstgevende emails te schrijven voor elke niche, en elke e-mail lijst.

ems-800px

Dit zijn een aantal dingen die je gaat leren:

Het ultieme geheim hoe SNEL een goede email schrijft (toen ik dit begon te doen vond ik mijn “schrijfstijl” en de snelheid waarmee ik schreef ging drastisch omhoog, terwijl ik er ook nog eens veel PLEZIER begon te krijgen in het schrijven.)

✅ De titel die niet vaak gebruikt wordt maar die constant zorgt voor de hoogste open-rates, clicks, en die meer VERKOPEN genereert dan elke andere titel die ik geprobeerd heb (Plus, de exacte formule om deze zelf te schrijven).

Waarom statistieken van e-mail lijsten van andere bedrijven niks zeggen over jouw lijst, en hoe je er daadwerkelijk achter komt wat werkt voor jou.

✅ De beste dagen van de week om verkopen te genereren (zodra je dit leest denk je… LOGISCH… en weet ik zeker dat je je afvraagt waarom je hier zelf niet eerder aan gedacht hebt.)

Hoe je muziek kunt gebruiken om in de stemming te komen voor het schrijven van een winstgevende e-mail.

✅ Hoe je een lijst met ideeën kunt maken die zo lang is dat je altijd iets hebt om over te schrijven en nooit meer uren naar een wit scherm hoeft te kijken. (Het moeilijkste is het kiezen over welk idee je die dag gaat schrijven)

De twee beste openingszinnen van een email. (Zelfs ook al zijn je onderwerpen saai, het zal onmogelijk zijn voor mensen om te stoppen met lezen vanwege de psychologie achter deze zinnen.)

✅ De exacte hoeveelheid woorden die de titel van jouw e-mail MAXIMAAL mag hebben. (Ik heb nog nooit een titel met meer woorden zien winnen in een split test)

Een super simpele formule om een welkom email te schrijven die ervoor zorgt dat jouw klanten of subscribers blijven plakken aan hun inbox wachtend op een volgende email.

✅ De meest belangrijke email in jouw autoresponder en hoe je deze kunt schrijven binnen 15 minuten.

Hoe je leestekens kunt gebruiken in je email die ervoor zorgen dat mensen de rest van de email ook gaan lezen.

✅ Welk doel email marketing heeft (begrijp je deze strategie dan is elke e-mail die je schrijft letterlijk alsof je langs de flappentappen gaat)

Hoe je elke WILLEKEURIGE gebeurtenis in je leven in een winstgevende email kunt veranderen.

✅ En, veel, veel meer….

Hier is wat Je Ontvangt
Wanneer Je Vandaag Deelneemt
Aan "E-mail Secrets"

2 Startgidsen die je de filosofie leren achter het schrijven van emails die mensen (op een leuke en eerlijke manier) FORCEREN om van je te gaan kopen.

Dagelijkse e-mails op werkdagen (van maandag / vrijdag) in je inbox voor de aankomende 4 weken.

De content in de emails leren je verschillende type e-mails te schrijven, en geven je de frameworks en formules van de beste en meest winstgevende e-mails die je kunt schrijven.

Dagelijkse swipe files / voorbeelden van de beste e-mails ter wereld. Deze mails creëren waarde, zijn entertaining, bouwen een lange-termijn relatie op… en zorgen voor INKOMSTEN.

Je hebt (minimaal) een complete 10 daagse autoresponder voor jezelf aan het eind van de 4 weken. (Dit is het MINIMALE. Sommige mensen zullen 20 e-mails hebben. Andere 30. Dit ligt allemaal aan je eigen inzet.)

Een exacte dagelijkse sequence die je kunt gebruiken als autoresponder.

Mijn 47 winnende titels en formules die je kunt gebruiken voor je eigen niche en business.

ems-mockup-500px

Dit is wat Je Krijgt:

ems-mockup-500px

E-mail Secrets - 1497.00 EUR

Het complete 30-daagse programma waarin je leert hoe je dagelijks winstgevende e-mails kunt schrijven binnen 20 minuten, en hoe ook jij ervoor kunt zorgen dat e-mail het meest winstgevende kanaal wordt binnen jouw online bedrijf.

47-bewezen

47 Bewezen E-mail Titels - 297.00 EUR

Gebruik deze bewezen titels wanneer je zelf even geen inspiratie hebt. De titel is één van de meest belangrijke onderdelen van een e-mail aangezien het ervoor zorgt of deze geopend wordt of niet. Deze titels hebben een bewezen hoge open-rate.

tips-versturen

1250+ E-mail Tips - 297.00 EUR

Tips op basis van het versturen van ruim 1250 e-mails over de afgelopen 15 jaar met uitleg over titels, punten en komma's en de "connectie e-mail". Dit soort e-mail is al jarenlang mijn favoriet en gebruik ik vaak als opener is van een e-mail campagne.

e-mail-wins

E-mail Best Practices - 297.00 EUR

Meer wins en best practices in deze aparte PDF waarin ik het o.a. heb over verschillende soorten titels, lange vs. korte e-mails, hoeveel links in een e-mail, en veel meer...

bo-sequence

Swipe File Sequence - 97.00 EUR

Deze e-mail sequence zorgde voor een 6% conversie van leads naar klanten. Het is één van de beste / meest succesvolle e-mail sequences die ik geschreven heb, en daarom voeg ik hem hier bij als swipe file.

Totaal - 2485.00 EUR

EXTRA BONUS:
4 Day Cash Machine

Verdien in de aankomende 4 dagen
direct je investering in dit programma terug

4-DCM

Als je al een e-mail lijst hebt, run dan morgen deze campagne om je investering direct terug te verdienen.

Deze 4-daagse campagne heb ik afgelopen jaren 100+ keer gebruikt en heeft gezorgd voor miljoenen euro’s omzet.

Deze campagne blijft keer op keer werken. En kan direct zorgen voor wat extra ademruimte in deze periode.

Het zijn templates. Dus letterlijk je eigen product invoeren, en versturen.

Mocht je geen e-mail lijst hebben.

Geen zorgen, je hebt die snel genoeg, hier werken we aan tijdens Start From Scratch.

Vervolgens gebruik je de campagne nadat je jouw e-mail lijst gevuld hebt met mensen die interesse hebben in jouw producten, maar net dat zetje nodig hebben van deze campagne.

Succes verzekerd.

Deze campagne op zichzelf is in de juiste handen miljoenen waard, en ik zou dit los verkopen (vanwege de kracht om DIRECT extra omzet te genereren in een korte tijd) voor minimaal 497.00 EUR.

Het zorgt voor snel resultaat. Het is de kers op de taart wanneer je Start From Scratch hebt afgerond.

Ondernemers Verdienen hun Investering in de Eerste Week al Terug en Noemen het de Beste Investering van de Afgelopen 3 Jaar:

Wielrencoach

Bedankt voor je "EMS" programma, 3000 EUR omzet (en 2500 EUR winst) door 6 extra programma's te verkopen. Dit is de beste investering in 3 jaar geweest!

test-robert-ems

Coach voor moeders

326 EUR omzet, anders niks, super waardevol wat je allemaal deelt

marjolein-ems

Internet / Facebook Marketing

Eerste weekcampagne is afgelopen en 6448,66 EUR omzet! Vroeger was verkopen via e-mail altijd een worsteling, nu is het een mooi nieuw wapen! Nogmaals thx.

dennis-ems

Kindertherapeut

Een dikke dankjewel, ruim 15.000 EUR omzet met mijn laatste e-mail campagne.

eveline-ems-15000

Persoonlijke ontwikkeling / Lichtwerker

Thanks voor de tips so far, 1500 EUR omzet met 15 sales en mijn investering dubbel en dwars al terug!

yvonne-ems

Hondenbranche

ÉÉN e-mailtje via een template (quote e-mail) 309 EUR omzet, anders was het niks geweest.

309-omzet

Geluk / Happiness Coach

Niagara watervallen aan inkomsten. Al 8 Verkopen en het is nog geen 10.00 uur 's ochtends. D A N K voor het delen en inspireren.

Schermafbeelding 2020-07-25 om 15.52.59

Yoga instructeur

10 Extra cursussen verkocht door Mitchel z'n aanpak 470 EUR extra omzet

Schermafbeelding-2021-02-15-om-10.18.48

Webwinkel in schapenvachten

Ik weet NIKS van mailen, maar toch 2000 EUR extra omzet!

Schermafbeelding 2021-02-27 om 13.36.33

Genoeg gezien? Wil je ook meer omzet en winst maken via e-mail?

Het enige wat je maar hoeft toe doen is hieronder de grote knop te klikken om alles hierboven te krijgen over een periode van 4 weken.

ems-samen

2982.00 EUR 1497 EUR €397

(eenmalige betaling)

Hier is mijn garantie… Die is er NIET… niet zoals je hem normaal gesproken kent.

30 Dagen niet goed geld terug bla bla. Ik geloof er niet in. Een garantie geeft je een manier om jezelf terug te trekken, en uiteindelijk niet te bereiken waarom je je in eerste instantie aan hebt gemeld. Het geeft je een manier om op te geven.

Geen garantie zorgt ervoor dat je actie MOET ondernemen want er is geen andere mogelijkheid.

Zoals eminem zegt… One shot. One opportunity. Would you capture it. Or let it slip.

Dat gezegd hebbende, hier is wat ik voor je kan doen. Als je daadwerkelijk de opdrachten DOET, en het programma volgt, en je laat me zien wat je hebt gedaan en geschreven, en verstuurd, dan geef ik je ZONDER gedoe je geld terug.

Ik doe dit omdat ik 100% geloof dat dit de beste manier is om succes te behalen met jou. Ik weet hoe makkelijk het is om gewoon een refund aan te vragen omdat je te bang bent om daadwerkelijk actie te ondernemen.

Dus dit is de garantie die ik wil geven omdat ik WEET dat je niet mijn programma kunt volgen, vervolgens actie gaat ondernemen en e-mails gaat schrijven én versturen, ZONDER succes te behalen. No way dat dit kan gebeuren.

Ik heb enorm veel e-mail strategieën te delen, die ervoor zorgen dat ook voor jouw business e-mail de meest belangrijke driver wordt van jouw omzet.

Je gaat een gouden toekomst tegemoet als je HET WERKT DOET. Het is tijd om actie te ondernemen en verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen succes.

Ik ben hier om je de snelste weg van A naar B te geven, en je de praktijkervaring, frameworks, formules en kennis mee te geven waarvan ik weet dat je ze nodig hebt om een succesvol e-mail marketeer te worden. Dit zorgde voor miljoenen euro's omzet in mijn business. Voor honderd duizenden euro's gecombineerde omzet al voor mijn klanten sinds de verkoop van dit product in Juli 2020.

En dus ik ben er zeker van dat je jouw investering zonder moeite terug gaat verdienen.

Dus neem actie, en investeer vandaag in "E-mail Secrets".

ems-samen

2982.00 EUR 1497 EUR €397

(eenmalige betaling)

Veelgestelde Vragen:

❓ Wat als ik geen e-mail lijst heb?

De training werkt voor elke lijst. Vanaf de eerste persoon die op je e-mail lijst komt kun je al geld verdienen. Dat gezegd hebbende.

Als je nog NIKS hebt, dan raad ik je aan om eerst mijn programma “Start From Scratch” te doorlopen. In dit programma laat ik je zien hoe ik in no-time (3 maanden) een lijst op heb gebouwd van 10.000+ subscribers in een niche waar niemand mij kent, en ruim 10.000 EUR winst heb gerealiseerd.

Een groot gedeelte hiervan kwam via e-mails, en hoewel ik de e-mails deel die ik geschreven heb voor die niche, leer ik je in dit programma “E-mail Secrets” de psychologie achter de e-mails en hoe je ze zelf kunt schrijven.

Leer ik in dit programma hoe ik een goed converterende autoresponder opzet, welke structuur en strategie ik moet toepassen en wanneer ik broadcast gebruik?

Ja, je krijgt een “framework” en formule voor de meest belangrijke e-mails in je autoresponder. Je leert wat voor soort autoresponder je maakt voor maximale conversies. Aan het einde van dit programma heb je MINIMAAL 10 e-mails geschreven en je weet precies hoe je deze in je autoresponder moet verwerken zodat deze e-mail sequence converteert.

Ik heb wel eens vaker programma’s gekocht, maar doe er niks mee, gaat dit programma anders zijn?

Ja, ik leg alles uit in hapklare brokken. Je zult geen information overload krijgen. Plus met mijn formules en frameworks en bijna “fill-in-the-blank” e-mails is het onmogelijk om niet een aantal e-mails te schrijven die goed gaan converteren. Het enige wat je hoeft te doen is ze te versturen en het resultaat te bekijken. Wanneer je eerste verkopen binnen komen zul je gemotiveerd raken om meer e-mails te schrijven. Plus je leert hoe je meer onderwerpen hebt om over te schrijven dan je ooit had kunnen bedenken, en hoe je zelfs saaie gebeurtenissen kunt omtoveren in een winstgevende e-mail.

Ik heb altijd moeite met het verzinnen waarover ik ga schrijven. Ik heb geen idee hoe ik mijn content fris en interessant kan houden. Helpt “E-mail Secrets” hiermee?

Ja, met mijn lijst van 47 titels en e-mail formules heb je nooit geen moeite meer met een “writers block”. Je hebt meer ideeën dan je ooit over kunt schrijven. Open het document, en begin te schrijven.

Ik wil niet te hard pushen voor verkopen, dat voelt niet goed. Ook vind ik het moeilijk om mijn eigen “schrijfstijl” te vinden, gaat dit helpen?

Ja, als je de juiste principes en formules in gebruik neemt kun je verkopen genereren EN tegelijkertijd ook werken aan de band met je e-mail lijst zonder over te komen als wanhopige verkoper. Je leert de perfecte mix van verkoop en content om de meeste verkoop uit je lijst te halen en tegelijkertijd niet je lijst af te branden. Ik heb ook een goed tip (of trick, hoe je het ook wilt noemen), om binnen enkele dagen je eigen unieke “schrijfstijl” te vinden.

Ik heb geen product om te promoten. Is dit toch waardevol voor mij?

Ja, je kunt deze strategieën gebruiken om producten te promoten als affiliate. Je kunt deze skillset ook gebruiken om mails te schrijven voor andere mensen. Je kunt jezelf als freelancer verhuren voor bedrijven om hun e-mails te schrijven. Dit zorgt voor recurring inkomsten als je het goed doet.

ems-samen

2982.00 EUR 1497 EUR €397

(eenmalige betaling)

Verkort de Weg Naar Meer Omzet,
Schrijf Winstgevende E-Mails in 20 Minuten Max.

Zoals ik het zie heb je nu 3 opties:

Optie 1: Negeer de pagina die je zojuist gelezen hebt. Ga verder met je business zoals je nu doet. Leg geen focus op e-mail marketing en benut de grootste omzetdrijver van mijn businesses de afgelopen jaren NIET. Voeg geen stabiele omzet toe aan je bottom-line . Blijf waar je bent. (btw. Misschien ben je helemaal prima met je leven op dit moment en de omzet en inkomsten die je genereert en voorzie je geen problemen… en dat is OK. Serieus, dat is echt helemaal prima.)

Optie 2: Besluit dat je e-mail marketing moet aanpakken… maar probeer het zelf te doen. Er is natuurlijk altijd een kans dat dit lukt, en ook een kans dat het niet gaat lukken. Maar dat heb je zelf in de hand. Je kunt het risico nemen om dit zelf te gaan doen. Of je kunt andere cursussen kopen (veel succes in het Nederlands). Je kunt het internet afzoeken naar de laatste hacks, tips & tricks van ondernemers die wel of niet omzet realiseren met e-mail marketing. Of…

Optie 3: Je kunt al het harde werk overslaan en de frameworks en formules volgen die afgelopen 10 jaar door mij getest en persoonlijk geperfectioneerd zijn en ik ga je het leren. Net zoals ik mijn opvolger heb geleerd in de business die ik verkocht heb. Als je het werkt DOET maar geen succes behaald dan vraag je je geld terug. Je hebt letterlijk niks te verliezen en potentieel veel te winnen.

Ik zou optie 3 elke dag van de week nemen.

ems-samen

2982.00 EUR 1497 EUR €397

(eenmalige betaling)

© Ondernemer.nl - 2020 • Privacy - Voorwaarden - Contact - Over Mitchel