fbpx

Start From Scratch

Heb Jij de (Geheime) Angst
Om Jouw Inkomsten te Verliezen?

Bouw Binnen 30 Dagen aan een Onafhankelijke Inkomstenbron die
Nooit Getroffen kan Worden door welke Maatregelen dan ook

Wij hebben elkaar nog nooit ontmoet.

Maar na honderden gesprekken met klanten afgelopen maanden kwam er één ding sterk naar voren.

De bezorgdheid om mogelijk je baan te verliezen… of je business… je inkomsten.

Vanwege de vreemde periode waar we inzitten.

Hele sectoren zijn dicht.

Bedrijven verliezen dagelijks geld omdat ze niet open kunnen (maar wel lasten hebben).

Hierdoor moeten ze faillissement aanvragen. Het “ripple-effect” zal grote gevolgen hebben.

We duiken de grootste economische crisis in van de afgelopen 100 jaar.

schreeuw

Ik heb enorme compassie voor de situatie en voor iedereen die dit treft. Ik heb vele vrienden, kennissen die het moeilijk hebben en probeer daar te steunen waar mogelijk.

Een van de dingen die ik heb gedaan om bij te dragen is het programma ontwikkelt waarover je meer kunt lezen op deze pagina.

Want er is een manier om dit probleem op te lossen voor jezelf.

De Oplossing is om een Onafhankelijke Kleine Online Business op te Bouwen

Een business die je direct vanuit huis kunt bijhouden. En die nooit dicht gaat, vanwege het internet.

Deze business is heeft geen last van welke maatregelen de overheid ook oplegt.

En kost je na het opzetten ongeveer 5 - 10 uur per week werk.

Daarnaast is deze business heel kostenefficiënt. Er is naast jouw energie om hem in eerste instantie op te zetten slechts een kleine investering nodig in een website / e-mail service provider.

thuiswerken

Vervolgens kan dit zonder al te veel moeite 2500 EUR per maand omzet genereren.

Mogelijk veel meer. In de case-study die je kunt volgen via deze pagina deed ik 5000+ EUR omzet in de eerste volle maand, waarvan 3500 EUR winst. De tweede maand bijna het dubbele.

Ik realiseer me dat dit te goed klinkt om waar te zijn, te makkelijk. Maar op dit moment wordt dit gedaan. Door duizenden mensen in Nederland. En wereldwijd vind er een gigantische shift plaats naar online werk / business.

Er zijn meer mensen online dan ooit.

Er wordt meer geconsumeerd dan geproduceerd en daar ligt een enorme kans.

Zelf doe ik dit al ruim 12 jaar, en ik heb meerdere miljoenenbedrijven opgezet waarover je op mijn website en op internet meer informatie kunt vinden.

Mijn bedrijven doen het beter dan ooit, omdat er meer mensen online zijn en op zoek zijn naar een oplossing voor hun probleem (in mijn geval gezondheid).

Enkele van Mijn Opgestarte Bedrijven

Ik laat dit alleen maar zien omdat ik denk dat het belangrijk is om te zien van wie je advies krijgt. En ik denk dat je ALTIJD een background check zou moeten doen.

Kijk altijd of iemand ook inkomsten genereert buiten het marketing wereldje van "ik leer jou online geld verdienen en daarom verdien ik online geld".

vdhvd-natuursteen

Van den Heuvel & Van Duuren Natuursteen

Looptijd: 2009 - heden

Dit lijkt een fysieke business, en dit is ook deels zo. Met 500 m2 showroom, en 500 m2 showtuin in Breda bedienen we het hoge segment in Nederland en de rest van Europa met onze prachtige natuursteen en keramiek.

Toch zijn we een internetbedrijf pur sang. Al onze klantacquisitie komt binnen via het internet. Ook in deze tijden groeien we hard door. Omdat onze collega's niet ingespeeld zijn op internet verkoop, en fysieke showrooms voor langere tijd dicht moeten blijven.

eht-programmas

Elkehaptelt.nl (Paleo.nl / Keto.nl etc.)

Looptijd: 2013 - 2019 (VERKOCHT)

Toen ik in 2013 in aanraking kwam met het "Paleo dieet" wist ik dat ik dit groter naar buiten moest brengen. Het heeft mij geholpen van mijn jarenlange zoektocht naar een sterk en slank lichaam.

In totaal bracht ik in eigen beheer 7 verschillende (kook)boeken uit en diverse digitale programma's. Dit was mijn eerste stap en ervaring met het opzetten van een online kennisbusiness. In totaal bediende ik in die jaren ruim 100.000 klanten in Nederland en België, en deed ik miljoenen euro's aan omzet.

yummie-greens

Foodie.nl

Looptijd: 2017 - 2019 (VERKOCHT)

In het verlengde van mijn kennisbusiness begon ik een supplementenbedrijf waarbij we met name biologische en natuurlijke holistische producten verkochten. Door mijn ervaring met mijn eiwitpoeder webwinkel kon dit bedrijf snel opschalen naar 200.000 EUR omzet / maand.

whey-premium-isolate

Eiwit.nl

Looptijd: 2007 - 2014 (VERKOCHT)

Mijn allereerste online business die ik begon in 2007 was eigenlijk direct een succes. Ik verkocht als student voor ruim 5 miljoen euro aan eiwitpoeder supplementen in een periode van 7 jaar. Ik maakte mijn HBO-studie bedrijfskundige informatica nooit af en begon full-time te ondernemen.

meal-macbook

Meal.com

Looptijd: 2018 - heden

Ik verkocht mijn Foodie en Elkehaptelt business om mezelf verder te storten op Meal.com. Het doel is om de "Spotify van de recepten" te maken en we zijn hard op weg met tienduizenden gebruikers en duizenden betalende klanten. Als ondernemer denk ik altijd aan wat er zou moeten gebeuren om mezelf uit business te halen.

Het antwoord was, als er een platform zou komen waar hoogwaardige gezonde recepten eenvoudig te zoeken, vinden en plannen zijn, i.c.m. boodschappenlijstjes en het eten thuisbezorgd. Dan heeft de verkoop van receptenboeken niet zoveel zin meer. Dus dat zijn we aan het maken.

Dat waren de grotere bedrijven / projecten.

In 2007 begon ik dus mijn eerste webwinkel in eiwitpoeder als student. Ook verkocht ik nog streetwear kleding, en design meubels en verlichting. Dit lijkt wellicht allemaal heel wat, maar wat ik wil dat je weet is dat al deze bedrijven zijn begonnen vanaf scratch! 

Alleen een idee en veel enthousiasme.

 

Maar anyway, dit gaat niet om mij,
dit gaat om JOU.

Wanneer je niet nadenkt over deze mogelijkheid, en denkt dat straks alles weer “back-to-normal” gaat zijn… weet dan dat er een mogelijkheid is, dat je behoorlijk buiten spel zult komen te staan.

We duiken regelrecht een economische crisis in. Natuurlijk doet de overheid er alles aan om dit te minimaliseren. Maar de wond is te groot voor de pleister die de overheid heeft.

Daarnaast komt deze pleister indirect van het bedrijfsleven. Maar zoals je weet vallen zowel grote als kleine bedrijven om.

Innovatieve ondernemers moeten dit probleem gaan oplossen, zoals altijd gedaan is.

Ze moeten zorgen dat geld rond blijft circuleren, de economie gestimuleerd wordt en problemen in de wereld opgelost worden.

En een flink deel hiervan zal zich verplaatsen naar het internet.

De verwachting is dat het leven nooit meer hetzelfde gaat zijn. Hoe graag je dit ook zou willen.

Komt er een tijd dat straks alles weer beter gaat? Ongetwijfeld. De markt zal herstellen. Maar wanneer je de geschiedenis hierop naslaat, is hier minimaal een periode van 2 jaar voor nodig. 

Maar waarschijnlijk omdat we in de grootste economische crisis van de afgelopen 100 jaar belanden nog wat langer.

Wanneer het economisch weer beter zal gaan, probeert iedereen weer kansen te pakken, en zal competitie op internet groot worden. Dat betekent automatisch minder kans.

jou

Wanneer de Kans het Grootst Is...? NU!

Hoewel het volkomen begrijpelijk is om de negatieve kant te zien van wat er allemaal gebeurt, is er geen betere tijd om de schouders eronder te zetten en deze periode te gebruiken in jouw voordeel.

Dus dat is waar mijn focus nu heen gaat voor mij en mijn klanten.

Wellicht ken je de uitspraak:

“Buy low, sell high”.

Op dit moment zitten we in exact zo’n situatie. De wereld is in paniek. Er heerst angst. De overgrote meerderheid “wacht het af”.

Emoties spelen hun rol.

Maar het is nu de tijd om verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen situatie.

Voor de situatie van je partner,  je gezin of wellicht kinderen.

En om te starten met een kleine online business die in eerste instantie jouw salaris of inkomen vervangt.

Je wilt zo snel mogelijk beginnen met het opbouwen van autoriteit in jouw markt.

En zichtbaar worden.

Hey, het is Mitchel hier.

En dit is wat ik voor jou kan betekenen:

Ik kan je veiligheid geven. Stabiliteit. Rust.

Een licht aan het einde van de tunnel. Iets om naartoe te werken.

Ze noemen mij niet voor niks de hippiemiljonair.

Ik weet dat je niet om de situatie hebt gevraagd waar je nu in zit.

Niemand heeft hierom gevraagd.

Relaties worden op de proef gesteld.

Woorden worden gewisseld.

Over banen.

Over ondernemingen.

Over geld.

Wellicht over kinderen.

Over hoe nu verder?

Wat gaat dit betekenen voor onze toekomst?

Schermafbeelding 2020-06-14 om 13.07.33

Ik heb dit gehoord van mijn klanten...

Zelf ben ik vader van 3 jonge kinderen (6,5 en 3). En ik kan alleen maar een idee hebben hoe dit moet voelen. Mijn kinderen zijn mijn alles. En dat is ook de reden dat wij nu een meer teruggetrokken bestaan leven. Hier heb ik niet lang geleden een korte video over gemaakt:

Zoals je kunt zien ben ik een soort van de anti-guru. Geen dure villa's (wel een zwembad), geen sportauto's. Maar wel miljoenen aan omzet.

Wat nou als je nog niet in deze "luxe positie" zit dat je inkomsten vanuit een onafhankelijk bron (het internet) komen en je nog moet beginnen?

Zoals je wellicht wel had verwacht kan ik je helpen met het opzetten van jouw online bussines.

Ik heb hier veel ervaring mee.

Ervaring die ik met je wil delen.

Deze zal verlichting brengen. Een uitweg bieden.

Binnen 30 dagen.

Jij kunt over mijn schouder meekijken hoe ik een gloednieuwe online business opzet in een niche waar niemand mij kent.

De eerste 20 dagen zetten we de business op.

De resterende 10 dagen gaan we dieper in op de eerste resultaten van de campagnes, de eerste verkopen, en wat te optimaliseren voor een beter resultaat.

Hierin bespreken we o.a. het onderwerp van jouw business, de technologie, de funnel, branding, copywriting, salespage, autoresponders, optin-page, betaalpagina en facebook ads.

Mocht je geen idee hebben wat dit allemaal is, no worries. Ik leg het allemaal uit.

Maar neem vanuit mijn praktijkervaring aan dat het allemaal noodzakelijk is om je online business te starten.

Mocht je dit allemaal al hebben (maar nog steeds geen omzet)?

Alsnog denk ik dat je enorm veel gaat leren over hoe ik een nieuwe business start.

Een klant (met ervaring) mailde mij na een aantal lessen het volgende:

“Loop nogal achter met de lessen maar de module over het schrijven van de Lead is het geld van de cursus al 10x waard.

Ik had al een aantal producten klaar maar had nooit het concept van de reverse funnel toe gepast. DIT is het missende puzzel stukje, besteed nu veel tijd aan het schrijven van de leads voor mijn verschillende producten en DAT biedt duidelijkheid over wat ik moet aanbieden.

Dank je wel voor het op het goede spoor zetten.” 

En zo zit dit programma vol met praktische "golden nuggets", die er bij elkaar voor gaan zorgen dat je het voor elkaar krijgt om je eerste verkopen te realiseren binnen 30 dagen, of je omzet sterk gaat verhogen van je bestaande business.

Dit Programma is GEEN Theorie

Mocht je hiernaar op zoek zijn dan ken ik een leuke website voor je met de naam YouTube.

Als je mij beter leert kennen dan weet je dat ik alleen ga voor de OUTCOME.

Het resultaat d.m.v. doelgerichte actie.

En het resultaat van dit programma is een online business en de eerste verkoop binnen 30 dagen tijd.

Welke informatie je daarbij gaat leren is ondergeschikt aan het resultaat.

Hoop ik.

Wil je meer kennis?

Of wil je meer geld op je bankrekening.

Jij maakt de keuze.

❌ Kennis zonder resultaat geeft je niet die trotse blik op jouw partner’s gezicht bij het vertellen dat je een verkoop hebt gerealiseerd.

❌ Kennis zonder resultaat geeft je niet die erkenning van een vriend die niet geloofde toen jij hieraan ging beginnen.

❌ Kennis zonder resultaat bezorgen je niet de notificatie op je mobiel van de Mollie app (de payment provider die we gebruiken) wanneer je een verkoop gemaakt hebt.

Resultaat zorgt hiervoor.

En geloof maar beter dat ik jou motiveer en inspireer om aan de slag te gaan en te blijven.

Neem het Niet Alleen van mij aan,
Luister wat Klanten Zeggen Over Mijn Programma

Coach & Healer Sjamanisme

363 EUR advertentiekosten, 1800 EUR omzet (395 leads)

mirrille-screenshot

Coach Carierreswitch

1500 EUR advertentiekosten, 8000 EUR omzet

bas-smeets

Gezondheidscoach

Eerste maand 1500 EUR omzet, tweede maand 2350 EUR omzet

jan-vl

Coach voor moeders

326 EUR omzet, anders niks, super waardevol wat je allemaal deelt

marjolein-ems

Interieurstyliste

Ik was zwaar verbaasd, er deden 3 mensen mee met mijn betaalde programma

rinske-sfs

Kindertherapeut

Een dikke dankjewel, ruim 15.000 EUR omzet met mijn laatste e-mail campagne.

eveline-ems-15000
tanja-sfs
natasha-sfs
karen-pauw
monique-sfs
ingrid-sfs
matthias-bruin-sfs
mark-sfs

Begeleider Hoogsensitieve Kinderen

Resultaten zijn BI-ZAR 3200 EUR omzet in de eerste (test) maand.

Schermafbeelding-2021-02-15-om-10.14.02

Relatietherapeut

Training online gegooid, 30 min later eerste verkoop! Een nacht niet van kunnen slapen.

Schermafbeelding-2021-02-15-om-10.15.14
araon-sfs

Yoga instructeur

10 Extra cursussen verkocht door Mitchel z'n aanpak 470 EUR extra omzet

Schermafbeelding-2021-02-15-om-10.18.48
sjanett-de-geus

Mocht je interesse hebben om ook actie te ondernemen naar een betere toekomst, dan kan ik je Start From Scratch aanraden.

Aankomende 30 dagen stuur ik je een inspirerende en motiverende e-mail met een link naar een leeromgeving waar een video voor je klaarstaat en instructies voor de dag.

Bekijk de video, lees, en kom in actie door je dagelijkse instructies op te volgen.

Aan het einde van de 30 dagen heb jij je online business staan en je eerste verkoop.

Mocht je langer nodig hebben, dit programma kun je in je eigen tempo volgen en natuurlijk behoud je ook toegang tot de leeromgeving als de 30 dagen voorbij zijn.

Ik ben dit programma letterlijk gestart op de dag dat wij in lock-down moesten in Maart 2020, om mensen zoals jij te helpen.

Daarnaast ben je ervan verzekerd dat de informatie NIEUW is en op DIT MOMENT werkt. Het is geen verouderde content.

Elke week starten tientallen nieuwe mensen hun business en behalen ze succes.

sfs-800
 • 🎥 Les 1: Onderwerp Bepalen (22:57)
 • 🎥 Les 2: Domein Kiezen + Registeren (23:07)
 • 🎥 Les 3: WordPress Instellen (27:30)
 • 🎥 Les 4: Backwards Funnel (18:08)
 • 🎥 Les 5: Salespage Headline Schrijven (21:14)
 • 🎥 Les 6: Salespage Lead Schrijven (8:49)
 • 🎥 Les 7: Salespage Rest Schrijven (31:20)
 • 🎥 Les 8: Branding Website (10:57)
 • 🎥 Les 9: Leadmagnet (20:03)
 • 🎥 Les 10: Opmaak Salespage (20:42)
 • 🎥 Les 11: Betaalpage met Mollie + Plug&Pay (30:26)
 • 🎥 Les 12: Betaalpage via Woocommerce (22:41)
 • 🎥 Les 13: Product Delivery Kajabi (29:28)
 • 🎥 Les 14: Product Delivery WordPress (18:54)
 • 🎥 Les 15: Autoresponders (23:56)
 • 🎥 Les 16: E-mail Marketing Best Practice (16:23)
 • 🎥 Les 17: Optin Pagina Vormgeven (37:04)
 • 🎥 Les 18: FB Advertenties Schrijven (meerdere video's)
 • 🎥 Les 19: FB Advertenties Klaarzetten (37:22)
 • 🎥 Les 20: Check-up & Live (19:46)

🎥 Les 21 - 30: Kijk mee achter de schermen hoe de advertenties presteren,
hoe we onze pagina's optimaliseren voor betere verkoop etc.

Maak Gebruik van de
"Recessie" Prijs

Ik draag de ondernemers-badge met trots en wil mede-ondernemers helpen om onafhankelijk te worden van waar hun omzet / inkomen vandaan komt.

De prijs die je op deze pagina ziet is daarom een zogenaamde “recessie” prijs.

Omdat jij jezelf hebt ingeschreven voor mijn informatie, en uiteindelijk op deze pagina bent beland.

Wanneer de crisis voorbij is en het leven weer “normaler” gaat worden zal deze prijs veranderen.

Ook de bonus die je vandaag extra krijgt zal ik weghalen.

De inhoud van deze bonus heeft gezorgd voor letterlijk miljoenen euro’s aan omzet voor mijn bedrijven in de afgelopen jaren.

Je kunt hiermee de investering die je vandaag maakt binnen 4 dagen terugverdienen (plus extra).

Hoeveel is de investering?

Vraag je je wellicht nu af?

Veel minder dan je denkt.

➡️ Als ik af zou moeten gaan op ander cursusmateriaal “in de markt” dan zou het minimaal 2000 EUR moeten kosten.

Met één verschil, en dat is dat dit volledig praktijkgericht is.

Geen theorie waar je niks aan hebt.

Het is direct bruikbaar en te implementeren. En dus veel waardevoller.

Het is letterlijk het “gameplan” hoe ik mijn million dollar companies start.

➡️ De prijs is veel lager dan 1-op-1 coaching van mij.

(als ik die al zou geven - afgelopen jaren heb ik vele mensen teleurgesteld die graag door mij gecoacht willen worden.)

Een uur van mijn tijd is 2000 EUR waard. Dit is simpelweg een rekensom van totale omzet binnen mijn bedrijven in 2020 (3MM) gedeeld door uren werk (32u/week x 46 weken). Maar de laatste jaren is de tijd met mijn kinderen onbetaalbaar geworden.

➡️ Het is veel minder dan dat jij dit moet leren door vallen en opstaan. Waarbij je geld gaat verliezen én zonder resultaat kan komen te staan.

➡️ En daarbij krijg je dan ook nog de bonus waarmee je in 4 dagen tijd je investering direct kunt terugverdienen (mits je een kleine e-mail lijst hebt).

Omdat ik weet dat jij zo snel mogelijk een return on investment wilt op deze investering heb ik besloten om mijn “4-day cash machine” campagne als BONUS bij mijn programma “Start From Scratch” te geven.

EXTRA BONUS:
4 Day Cash Machine

Verdien in de aankomende 4 dagen
direct je investering in dit programma terug

4-DCM

Als je al een e-mail lijst hebt, run dan morgen deze campagne om je investering direct terug te verdienen.

Deze 4-daagse campagne heb ik afgelopen jaren 100+ keer gebruikt en heeft gezorgd voor miljoenen euro’s omzet.

Deze campagne blijft keer op keer werken. En kan direct zorgen voor wat extra ademruimte in deze periode.

Het zijn templates. Dus letterlijk je eigen product invoeren, en versturen.

Mocht je geen e-mail lijst hebben.

Geen zorgen, je hebt die snel genoeg, hier werken we aan tijdens Start From Scratch.

Vervolgens gebruik je de campagne nadat je jouw e-mail lijst gevuld hebt met mensen die interesse hebben in jouw producten, maar net dat zetje nodig hebben van deze campagne.

Succes verzekerd.

Deze campagne op zichzelf is in de juiste handen miljoenen waard, en ik zou dit los verkopen (vanwege de kracht om DIRECT extra omzet te genereren in een korte tijd) voor minimaal 497.00 EUR.

Het zorgt voor snel resultaat. Het is de kers op de taart wanneer je Start From Scratch hebt afgerond.

Dit is wat Je Krijgt:

sfs-800

Start From Scratch - 1997.00 EUR

30 Dagen over mijn schouder meekijken en de instructies opvolgen zodat jij jouw online business hebt staan en je eerste verkoopt hebt gedaan.

4-DCM

4 Day Cash Machine - 497.00 EUR

Gebruik deze campagne (templates) om binnen 4 dagen vanaf nu jouw investering in Start From Scratch terug te verdienen (en meer).

Totaal - 2494.00 EUR

Een uur van mijn tijd om dit 1-op-1 te leren is 2000 EUR en er zit een totaal van 7 uur 24 min aan lesstof alleen al in de eerste 20 lessen. 

Dit heeft een waarde van 14.000 EUR.

Verkort de Weg Naar Succes,
Verlies Geen Waardevolle Tijd

Jouw tijd is waardevol. Tijd is het enige middel op aarde dat je nooit meer terugkrijgt.

Wat je in dit programma te zien krijgt in 7 uur tijd kost je maanden / jaren om zelf bijeen te zoeken.

Met een grote kans dat je niet de meest optimale manier gaat vinden.

Er is zo enorm veel informatie te vinden over geld verdienen online gemaakt door mensen die zelf geen cent omzet maken...

Waar de blinden elkaar de afgrond in sturen, en jou meenemen.

Ik wens dat niet voor jou.

Wat ik wil voor jou is in 30 dagen tijd (eigenlijk 20 dagen effectief bouwen) een business online hebben.

Waarmee je jouw inkomsten via internet binnen krijgt.

Stel jezelf voor dat je binnen 30 dagen je eerste verkoop genereert.

Hoe dit jouw leven gemakkelijker en stabieler maakt. Wat dit doet voor je.

Zodra de crisis-tijd over is, ga ik Start From Scratch verkopen voor 1997 EUR.

Dat is wat mijn collega’s vragen voor een cursus zoals deze. Dit is echt een "Premium Cursus".

En het is ELKE euro waard.

Dit is een samensmelting van 12 jaar ervaring verkregen vanuit het opzetten van 4 miljoenenbedrijven.

Maar nu kun je toegang krijgen tot “Start From Scratch” voor de "crisis" prijs.

Dus als jij iemand bent die graag gebruik maakt van een kans, en die aan zijn toekomst wil werken.

Onderneem dan nu actie, niet alleen omdat Start From Scratch nu laag geprijsd is...

... maar zeker ook omdat elke dag dat je geen actie onderneemt, je jezelf beroofd van een betere toekomst.

vintage-clock

Je Betaalt Nu Geen 14.000 EUR

(mijn 1-op-1 tarief voor de uren les die je krijgt)

Je Betaalt niet eens de HELFT
(7000 EUR)

 

Je betaalt zelfs niet de originele prijs
van 2494 EUR.

sfs-800
4-DCM

Je betaalt slechts 997 - 497 EUR (eenmalig).

Als dit bedrag te weinig klinkt, dan klopt dat, want dat is het ook.

Dat is 74% korting op de originele prijs, om jou te helpen vanwege de crisis situatie.

Mocht je echter willen wachten, en niet nu direct een besluit willen nemen dan is dat ook prima.

Weet wel dat ik de “4 Day Cash Machine” ieder moment offline ga halen. Als iedereen het gaat gebruiken wordt het minder krachtig.

Daarnaast besluit ik zelf wanneer de “crisis tijd” voorbij is en de prijs wordt verhoogd.

Daarnaast is er geen betere tijd om te beginnen dan nu. Elke dag dat je wacht verdien je geen geld online.

Dus maak je keuze.

Nogmaals, het is niet jouw fout geweest dat je in de situatie zit waarin je nu zit. Maar deze situatie naar jouw hand zitten is wél jouw verantwoordelijkheid. En de consequenties zijn dan ook voor jou, wat je ook besluit om te doen.

Start From Scratch is alleen te koop via deze website. Het is een 100% uniek product gemaakt door mij, op basis van mijn praktijkervaring, en de snelste methode om online te zijn met jouw product en verkopen te genereren via een kennisbusiness.

Je zult tot de kleine groep behoren die online gaat ondernemen in deze periode, voordat straks de menigte online gaat en zorgt voor enorme concurrentie.

Je hebt een gigantische voorsprong met deze informatie.

Als je ooit wel eens hebt gedacht dat je de boot gemist hebt voor bepaalde kansen. Zorg ervoor dat dat je niet nogmaals overkomt.

Onderneem actie als je gevoel zegt dat je mee wilt doen.

Sluit Je Aan Bij de Honderden Succesverhalen:

Schermafbeelding-2021-02-15-om-11.22.08

Wielrencoach

Meest succesvolle lancering ooit gedaan! Eerst 24 sales, en nu weer 17, en nog 3,5 uur te gaan.

Schermafbeelding-2021-02-15-om-11.25.15

Hondenbranche

Eindelijk door de 100k grens heen! Het spel wordt steeds leuker.

maurice

Om het nog één keer
samen te vatten:

Het probleem: Mogelijk heb je bezorgdheid om je baan te verliezen… of je business… je inkomsten. Vanwege de vreemde periode waar we inzitten.

De oplossing: is om een onafhankelijke kleine online business op te bouwen… eentje die je direct vanuit huis kunt bijhouden. En die nooit dicht gaat, vanwege het internet. Die geen last heeft van de maatregelen die de overheid neemt.

Ik kan dit je leren via mijn Start From Scratch programma.

Je krijgt toegang tot 7+ uur high-quality “over de schouder” lesmateriaal waarbij je precies ziet hoe ik zo’n online business opzet in een markt waar niemand mij kent.

Normaal verkoop ik dit voor 1997 EUR.

Je krijgt toegang tot de “4 Day Cash Machine” zodat (als je een e-mail lijst hebt) direct je investering binnen 4 dagen kunt terugverdienen (+ extra). Deze 4 daagse campagne heeft gezorgd voor miljoenen euro’s omzet binnen mijn bedrijven en heeft een waarde van 497 EUR.

Maar nu kun je alles ontvangen voor een eenmalige investering van slechts 997 - 497 EUR.

Je bespaart 74% op de originele prijs.

Hier is mijn garantie… Die is er NIET… niet zoals je hem normaal gesproken kent.

30 Dagen niet goed geld terug bla bla. Ik geloof er niet in. Een garantie geeft je een manier om jezelf terug te trekken, en uiteindelijk niet te bereiken waarom je je in eerste instantie aan hebt gemeld. Het geeft je een manier om op te geven.

Geen garantie zorgt ervoor dat je actie MOET ondernemen want er is geen andere mogelijkheid.

Zoals eminem zegt… One shot. One opportunity. Would you capture it. Or let it slip.

Dat gezegd hebbende, hier is wat ik voor je kan doen. Als je daadwerkelijk de opdrachten DOET, en het programma volgt, en je laat me zien wat je hebt gedaan, de landingspagina die je hebt gemaakt, de verkooppagina, de advertenties die je hebt gedraaid, dan geef ik je ZONDER gedoe je geld terug.

Ik doe dit omdat ik 100% geloof dat dit de beste manier is om succes te behalen MET jou. Ik weet hoe makkelijk het is om gewoon een refund aan te vragen omdat je te bang bent om daadwerkelijk actie te ondernemen.

Dus dit is de garantie die ik wil geven omdat ik WEET dat het onmogelijk is om mijn programma te volgen, en niet dichter bij succes te komen. Hier een korte video die het idee wat je wellicht over garanties hebt zal veranderen (spoel door naar 4 min 20 sec):

Heb je geluisterd naar de speech?

“We willen dat andere mensen ons garanties geven. Maar we zijn niet bereid om garanties te maken naar onszelf.

Over 30 dagen wil je je geld terug. Maar je hebt nooit geld terug gevraagd aan jezelf.”

We willen dat andere mensen investeren in ons. Maar we zijn te beroerd om zelf te investeren in onszelf.

Linksom of rechtsom. Dit werkt. Wat je leert in Start From Scratch WERKT. Iedereen die door het programma heen is gegaan en het werk doet weet dit.

Niks dan lovende woorden.

Je gaat een gouden toekomst tegemoet als je HET WERKT DOET. Het is tijd om actie te ondernemen en verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen succes.

Ik ben hier om je de snelste weg van A naar B te geven, en je de praktijkervaring, tools en kennis mee te geven waarvan ik weet dat je ze nodig hebt om succesvol te worden.

Als je je nu al druk maakt om de geld-terug garantie, die er dus WEL is, investeer dan NIET aub.

Dus neem actie, en investeer vandaag in Start From Scratch als je ervoor wilt gaan.

Je krijgt direct een email met je login en password, en kunt direct beginnen met de eerste les.

Ook krijg je direct toegang tot de “4 Day Cash Machine”, mijn framework van het schrijven van email campagnes die de afgelopen jaren voor miljoenen euro’s omzet hebben gezorgd voor mijn bedrijven.

Je weet dat je dit wilt, je onderbuikgevoel zegt yes.

Je hebt de resultaten gezien van een aantal van mijn klanten die mijn methodes gebruiken. Dus let’s GO.

Je zult er geen spijt van krijgen.

Klik hieronder op de knop om mee te doen met Start From Scratch.

sfs-800
4-DCM

1997.00 EUR 997 EUR €497

(eenmalige betaling)

Thanks voor het lezen, dit was Mitchel, en ik hoop dat je meedoet met het programma.

P.S.

Je gaat je investering er dubbel en dwars uithalen. Klanten snappen niet dat mijn programma zo laag geprijsd is.

familie-st-barbara-zoo

Je krijgt de extra bonus wanneer je nu meedoet.

Er is BEWIJS dat dit werkt, ik ben natuurlijk het levende bewijs, maar mijn klanten hebben dezelfde ervaringen.

Wanneer ik de vraag stel aan huidige deelnemers of dat ze dit product zouden aanraden aan iemand anders, zijn dit enkele reacties:

Kinder slaapcoach

Door Start From Scratch heb ik de ballen gehad mijn aanbod af te ronden en te beginnen met verkopen. 7 sales voor 97 EUR per stuk!

Schermafbeelding 2020-06-17 om 15.12.41

Geluk en Pleziercoach

Starten From Scratch voelt heerlijk, niet moeilijk doen, verfrissend. Ik weet dat ik zoveel van Mitchel kan leren!

Schermafbeelding 2020-06-18 om 11.58.04
Schermafbeelding 2020-06-18 om 11.59.45
Schermafbeelding 2020-06-18 om 12.04.58

Er is geen gemakkelijkere manier en uitleg van het opstarten van een online business op de juiste manier dan dit, dus probeer het als je een online business wilt beginnen.

Als je al langere tijd hebt nagedacht over het opstarten van een online business, dan is de meest logische keuze om hier nu aan te beginnen.

Klik hieronder op de knop om direct mee te doen.

sfs-800
4-DCM

1997.00 EUR 997 EUR €497

(eenmalige betaling)

P.P.S.

Zoals ik het zie heb je nu 3 opties:

Optie 1: Negeer de pagina die je zojuist gelezen hebt. Ga verder met je leven exact zoals het nu is. Leg geen focus op het online halen van je inkomsten. Start geen stabiele online business op. Blijf waar je bent. (btw. Misschien ben je helemaal prima met je leven op dit moment en de omzet en inkomsten die je genereert en voorzie je geen problemen… en dat is OK. Serieus, dat is echt helemaal prima.)

Optie 2: Besluit dat je online inkomsten wilt genereren… maar probeer het zelf te doen. Er is natuurlijk altijd een kans dat dit lukt, en ook een kans dat het niet gaat lukken. Maar dat heb je zelf in de hand. Je kunt het risico nemen om dit zelf te gaan doen. Of je kunt andere cursussen kopen. Je kunt het internet afzoeken naar de laatste hacks, tips & tricks van ondernemers die wel of niet het pad zelf bewandeld hebben. Of…

Optie 3: Je kunt al het harde werk overslaan en het pad volgen wat getest en diverse keren succesvol bewandeld is door mij persoonlijk (én mijn klanten) en ik ga je het leren. Als je het werkt DOET maar geen succes behaald dan vraag je je geld terug. Je hebt letterlijk niks te verliezen en potentieel veel te winnen.

Ik zou optie 3 elke dag van de week nemen.

sfs-800
4-DCM

1997.00 EUR 997 EUR €497

(eenmalige betaling)

© Ondernemer.nl - 2020 • Privacy - Voorwaarden - Contact - Over Mitchel