fbpx

Schrap alles in je kalander voor
donderdag (22 Juli) a.s. 19:30

In deze live training, krijg je een “behind the scenes” kijkje naar de 5 stappen die je moet nemen om 1000 sales per maand te genereren. Deze sales zijn de backbone van je gehele business.

Het wordt amazing.

Ik heb deze training één keer live gedaan, en het was amazing!

Ik zie je donderdag!

Groet Mitch

Waarschijnlijk is dit één van de eerste keren dat je mij live ziet,
dus dit is wat je kunt verwachten:

Ik ben super praktisch. En to the point.

Ik ga alleen voor de outcome. Geen theorie gezwets. Ik breek de marketing regels als het moet. En ik ben enorm transparant. Je ziet mijn data en cijfers, je hoort mijn fouten, en de valkuilen waar je in kunt stappen als je naar 1000 sales per maand wilt groeien.

Er is geen replay.

Ik ga eigenlijk NOOIT live. Dit is de eerste keer in 3 jaar dat ik een live event doe. En ik wil het ook zo behandelen. De informatie die ik deel is alleen nuttig als je op komt dagen, met volle aandacht, en actie neemt. Plus, ik zal blijven voor alle vragen, en ik wil dat jij hier onderdeel van bent.