fbpx
leo-meme

Gefeliciteerd, Jouw Order Voor "Upsell Secrets" is Compleet!

Super dat je je hebt ingeschreven voor "Upsell Secrets".

Deze training laat je zien hoe je een goed converterende Upsell schrijft in een mum van tijd. Ik ben blij dat je je business, omzet en een stabiel inkomen serieus neemt en bezig gaat met upsells.

Klik hieronder op de knop om naar de ledenomgeving te gaan, en met behulp van de logingegevens die naar jouw e-mail zijn toegestuurd in te loggen.

Mocht je al een login hebben op onze ledenomgeving, dan kun je direct beginnen.

Groet Mitch

PS: Mocht je vragen hebben, let me know door me te e-mailen.

Je kent het e-mail adres denk ik wel. 🙂

Speciale Deal Voor Upsell Secrets Klanten

Schrijf E-Mails Binnen 20 Minuten die Zorgen Voor Meer Inkomsten door het Gebruik van Bewezen Frameworks en Formules

Wat leer je van het schrijven, versturen en testen van honderden e-mails over de afgelopen 10 jaar naar honderd duizenden subscribers?

Ik kan je zeggen… VEEL.

En dat is wat ik vandaag met je wil delen. Wat ik heb gedaan is in feite 10 jaar full-time e-mails schrijven (afgelopen jaren heb ik in mijn Foodie business bijna dagelijks e-mail gestuurd) en mijn leermomenten gestopt in een 4-weekse spoedcursus.

Als er één ding is wat klanten mij afgelopen jaren hebben gevraagd is het wel hoe ik toch altijd weer met winstgevende e-mails op de proppen kom.

Aangezien e-mail marketing binnen Foodie (het bedrijf wat ik vorig jaar verkocht voor 7-figures) de belangrijkste driver van omzet was, was één van de voorwaarden dat ik deze kennis over zou dragen aan de nieuwe copywriter.

Hoewel ik nog betrokken was bij het bedrijf tot 1 juli 2020 heb ik sinds begin 2020 nauwelijks e-mails geschreven, en alleen tips & tricks gegeven.

De nieuwe copywriter heeft sinds begin dit jaar bijna 500.000 EUR omzet gedaan via mijn e-mail formules en frameworks.

De e-mails die hij heeft verstuurd hebben 32.000 unieke link clicks gegenereerd met een conversie van 22% om deze clicks.

Dus dit werkt.

Ook als je geen Mitchel heet.

Ik focus me (zoals met al mijn producten) alleen op de dingen / e-mails die er écht toe doen. Dat wil zeggen dat je niet hoeft te zoeken tussen alle onzin om uit te vinden wat wel en niet werkt.

Ik heb al het werk voor je gedaan en weet PRECIES welke e-mails geld in het laatje brengen en hoe je ze schrijft in 10 tot 20 minuten.

Het schrijven van e-mails die sales genereren is één van de meest belangrijke skills die je jezelf eigen kunt maken als je een business hebt (of werkt als freelancer). Maar weinig mensen zie ik het op de juiste manier doen.

Mensen denken dat het uren duurt om emails te schrijven, dat het state-of-the-art moet zijn en waardevol moet zijn boordevol “content”.

Het goede nieuws… Niks van dat is waar. Ook jij kan emails schrijven en omzet binnen harken in 20 minuten… of minder.

Het enige wat je onder de knie moet krijgen zijn een paar simpele principes. Deze principes gebruik je vervolgens in een bewezen framework of formule om zodoende winstgevende emails te schrijven op commando.

Je hoeft niet te wachten op inspiratie.

Wellicht vraag je je af hoe je deze principes, formules en frameworks kunt leren en hoe je de email geheimen die ik afgelopen jaren heb ontdekt kunt swipen voor je eigen business…

Heel simpel. Ik heb alles wat ik afgelopen 10+ jaar geleerd heb over email copywriting en alle kennis die ik opgedaan heb tijdens het versturen van duizenden emails samengevoegd in een 4 weekse spoedcursus met de naam "E-mail Secrets".

E-mail Secrets (EMS) is dé Oplossing om Snel (Extra) Omzet te Genereren in zo Min Mogelijk Tijd

Je kunt toegang krijgen tot lijsten van 50.000 - 100.000 subscribers, hun honderden emails sturen over 10 jaar tijd, honderden split-tests doen voor de beste titels, alle e-mails in spread sheets bewaren en hun open-rates, CTR’s vergelijken en hier uiteindelijk conclusies uit trekken om dit vervolgens in formules / frameworks te gieten …

OF je kunt deelnemen aan dit programma en je leert dit allemaal in slechts 4 weken, TERWIJL ik je bij de hand neem door het proces en jij je eigen autoresponder opbouwt, je met de hand een aantal van de beste emails ter wereld kopieert, EN je de bewezen formules en frameworks krijgt om winstgevende emails te schrijven voor elke niche, en elke e-mail lijst.

Dit zijn een aantal dingen die je gaat leren:

Het ultieme geheim hoe SNEL een goede email schrijft (toen ik dit begon te doen vond ik mijn “schrijfstijl” en de snelheid waarmee ik schreef ging drastisch omhoog, terwijl ik er ook nog eens veel PLEZIER begon te krijgen in het schrijven.)

De titel die niet vaak gebruikt wordt maar die constant zorgt voor de hoogste open-rates, clicks, en die meer VERKOPEN genereert dan elke andere titel die ik geprobeerd heb (Plus, de exacte formule om deze zelf te schrijven).

Waarom statistieken van e-mail lijsten van andere businesses niks zeggen over jouw lijst, en hoe je er daadwerkelijk achter komt wat werkt voor jou.

De beste dagen van de week om verkopen te genereren (zodra je dit leest denk je… LOGISCH… en weet ik zeker dat je je afvraagt waarom je hier zelf niet eerder aan gedacht hebt.)

Hoe je muziek kunt gebruiken om in de stemming te komen voor het schrijven van een winstgevende e-mail.

Hoe je een lijst met ideeën kunt maken die zo lang is dat je altijd iets hebt om over te schrijven en nooit meer uren naar een wit scherm hoeft te kijken. (Het moeilijkste is het kiezen over welk idee je die dag gaat schrijven)

De twee beste openingszinnen van een email. (Zelfs ook al zijn je onderwerpen saai, het zal onmogelijk zijn voor mensen om te stoppen met lezen vanwege de psychologie achter deze zinnen.)

De exacte hoeveelheid woorden die de titel van jouw e-mail MAXIMAAL mag hebben. (Ik heb nog nooit een titel met meer woorden zien winnen in een split test)

Een super simpele formule om een welkom email te schrijven die ervoor zorgt dat jouw klanten of subscribers blijven plakken aan hun inbox wachtend op een volgende email.

De meest belangrijke email in jouw autoresponder en hoe je deze kunt schrijven binnen 15 minuten.

Hoe je leestekens kunt gebruiken in je email die ervoor zorgen dat mensen de rest van de email ook gaan lezen.

Welk doel email marketing heeft (begrijp je deze strategie dan is elke e-mail die je schrijft letterlijk alsof je langs de flappentappen gaat)

Hoe je elke WILLEKEURIGE gebeurtenis in je leven in een winstgevende email kunt veranderen.

En, veel, veel meer….

Hier is wat Je Ontvangt Wanneer Je Vandaag
Deelneemt aan "E-mail Secrets"

2 Startgidsen die je de filosofie leren achter het schrijven van emails die mensen (op een leuke en eerlijke manier) FORCEREN om van je te gaan kopen.

Dagelijkse e-mails op werkdagen (van maandag / vrijdag) in je inbox voor de aankomende 4 weken.

De content in de emails leren je verschillende type e-mails te schrijven, en geven je de frameworks en formules van de beste en meest winstgevende e-mails die je kunt schrijven.

Dagelijkse swipe files / voorbeelden van de beste e-mails ter wereld. Deze mails creëren waarde, zijn entertaining, bouwen een lange-termijn relatie op… en zorgen voor INKOMSTEN.

Je hebt (minimaal) een complete 10 daagse autoresponder voor jezelf aan het eind van de 4 weken. (Dit is het MINIMALE. Sommige mensen zullen 20 e-mails hebben. Andere 30. Dit ligt allemaal aan je eigen inzet.)

Een exacte dagelijkse sequence die je kunt gebruiken als autoresponder.

Mijn 47 winnende titels en formules die je kunt gebruiken voor je eigen niche en business.

Het enige wat je maar hoeft toe doen is hieronder de grote knop te klikken om alles hierboven te krijgen over een periode van 4 weken.

Omdat je zojuist "Upsell Secrets" hebt aangeschaft kun je "E-mail Secrets" toevoegen aan je order met ruim 70% Korting.

Normaal  497.00 EUR  €147